Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging: Voel je veilig

Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie-inzet, is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligt. Een alarminstallatie in uw bedrijfspand zorgt voor het tijdig signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak, zoals ruitbreuk of het openen van ramen of deuren.

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf

Uw partner voor een inbraakinstallatie

Al-Beveiliging is een BORG gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf. Wij installeren een totaalpakket in beveiliging en bewaking voor uw bedrijfspand. Naast het installeren van bijvoorbeeld een inbraakalarm kunt u bij ons ook terecht voor informatie en advies, voor beveiligconcepten, service en onderhoud. Wanneer het inbraakalarm van uw inbraakinstallatie een melding geeft aan onze eigen meldkamer beoordelen onze centralisten de situatie. Naar aanleiding van de beoordeling volgt een actie.

Waarom een inbraakalarm?

Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie-inzet, is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligt. Een inbraakinstallatie in uw bedrijfspand zorgt voor het signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak, zoals ruitbreuk en het openen van ramen en deuren.

Wat als het alarm afgaat?

Indien u een abonnement op onze meldkamer heeft, wordt u of een waarschuwingsadres op de hoogte gebracht wanneer uw alarmsysteem een melding geeft. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. Onze centralisten beoordelen de situatie en coördineren opvolging van de alarmmelding.

Advies op maat

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment bedrade en draadloze inbraakinstallaties. Hierdoor kunnen we in al uw wensen en eisen voorzien, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden.
Omdat geen gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen voor een inbraakalarm. Om er zeker van te zijn dat een inbraakalarm aan alle eisen voldoet, kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies. Wij bieden ook complete systemen voor camerabeveiliging en brandmeldinstallaties.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging: Voel je veilig

Bij optimaal wooncomfort speelt veiligheid een cruciale rol. Om thuis ongestoord te kunnen genieten in een ontspannen ambiance, is het van groot belang dat u zich in en rondom huis veilig voelt. Wij zijn ruim 40 jaar gespecialiseerd in beveiliging en bewaking. Wij kunnen voor u een compleet veiligheidspakket op maat samenstellen, met een alarmsysteem dat volledig op uw woning is aangepast.

Inbraakbeveiliging voor uw woning

Advies op maat

Wij maken een beveiligingsconcept op maat en bieden geen standaardoplossingen: geen één object is immers hetzelfde. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan op dat voldoet aan de geldende regelgeving. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw systeem aan alle eisen voldoet en dat uw woning optimaal is beveiligd. In sommige gevallen kan uw verzekering de eisende partij zijn bij de aanschaf van een beveiligingssysteem. Wij kunnen het contact met uw verzekeraar verzorgen en nemen u graag een zorg uit handen. Wij kunnen tevens een beveiligingscertificaat afgeven op door ons aangelegde installaties, in sommige gevallen ontvangt u korting op uw huidige verzekering.

Wat als het alarm afgaat?

Wanneer uw alarmsysteem een melding genereert, en u heeft een abonnement op onze 24 uur bemande meldkamer, dan wordt u of een waarschuwingsadres direct op de hoogte gebracht. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. Onze goed opgeleide en gescreende centralisten beoordelen de situatie en coördineren de opvolging van de alarmmelding. Indien gewenst zorgen wij ook voor alarmopvolging.

Nieuw: uw inbraakalarmsysteem bedienen via de app!

De nieuwe app biedt zowel particulieren als kleine ondernemers de mogelijkheid om op een eenvoudige manier het alarmsysteem te beheren.