Gratis advies073-6133405

Camerabeveiliging

Wij kunnen voor uw woning of bedrijfspand de complete camerabeveiliging en camerabewaking realiseren.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een camerasysteem – ofwel CCTV-systeem – is een grote toegevoegde waarde voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand, omdat u kunt ‘zien’ wat er gebeurd.¬†Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging. Graag bekijken wij vrijblijvend welke oplossing aan uw wensen en eisen voldoet.

Camerabeveiliging voor uw woonhuis

Het geeft een prettig gevoel om te kunnen ‚Äúzien‚ÄĚ wat er in of rondom uw woning gebeurt. Camera‚Äôs kunnen de extra ogen zijn voor op uw terrein of rondom uw woning, maar bijvoorbeeld ook om te kijken wie er aan de deur staat.

Camerabeveiliging voor uw winkel

Camerabewaking heeft een preventieve werking en vermindert het aantal diefstallen in uw winkel aanzienlijk. Bij een daadwerkelijke diefstal is het mogelijk om de plegers aan te houden of op te sporen en te vervolgen. Dit geeft een veilig gevoel voor u, uw personeel en uw klanten.

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Door middel van camerabeveiliging kunt u zien wat er zich afspeelt binnen of buiten uw bedrijf.

Verder kunnen camera’s de portiersfunctie overnemen of  kan er vanuit binnen bijvoorbeeld een hek worden geopend, voertuigen worden begeleid en toezicht worden gehouden op aflevering van goederen.

Camerabewaking

Door het inzetten van camera’s kan een object en het terrein 24 uur per dag bewaakt worden. Camerasystemen kunnen worden aangesloten op onze meldkamer, zodat bijvoorbeeld controlerondes kunnen worden uitgevoerd.

Registratie beelden

U kunt uw camerabeelden te allen tijde zelf bekijken bijvoorbeeld met uw smartphone, tablet of PC. Daarnaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op onze eigen meldkamer (video-verificatie) waardoor we 24 uur per dag beelden kunnen oproepen en actie kunnen ondernemen op momenten dat het nodig is.

bediening op afstand al-beveiliging


cctv

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.