Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging: Voel je veilig

Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie-inzet, is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligt. Een alarminstallatie in uw bedrijfspand zorgt voor het tijdig signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak, zoals ruitbreuk of het openen van ramen of deuren.

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf

Uw partner voor een inbraakinstallatie

Al-Beveiliging is een BORG gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf. Wij installeren een totaalpakket in beveiliging en bewaking voor uw bedrijfspand. Naast het installeren van bijvoorbeeld een inbraakalarm kunt u bij ons ook terecht voor informatie en advies, voor beveiligconcepten, service en onderhoud. Wanneer het inbraakalarm van uw inbraakinstallatie een melding geeft aan onze eigen meldkamer beoordelen onze centralisten de situatie. Naar aanleiding van de beoordeling volgt een actie.

Waarom een inbraakalarm?

Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie-inzet, is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligt. Een inbraakinstallatie in uw bedrijfspand zorgt voor het signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak, zoals ruitbreuk en het openen van ramen en deuren.

Wat als het alarm afgaat?

Indien u een abonnement op onze meldkamer heeft, wordt u of een waarschuwingsadres op de hoogte gebracht wanneer uw alarmsysteem een melding geeft. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. Onze centralisten beoordelen de situatie en coördineren opvolging van de alarmmelding.

Advies op maat

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment bedrade en draadloze inbraakinstallaties. Hierdoor kunnen we in al uw wensen en eisen voorzien, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden.
Omdat geen gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen voor een inbraakalarm. Om er zeker van te zijn dat een inbraakalarm aan alle eisen voldoet, kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies. Wij bieden ook complete systemen voor camerabeveiliging en brandmeldinstallaties.