Gratis advies073-6133405

Service en onderhoud

Wij beschikken over een eigen 24-uurs serviceorganisatie voor jaarlijks onderhoud en storingen aan uw beveiligingssysteem.

Service en onderhoud

Als BORG erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf hebben wij de mogelijkheid om alle producten en diensten conform de geldende eisen aan te bieden, te leveren en de daarop noodzakelijke nazorg te verlenen.

Unieke 24-uurs serviceorganisatie

Al-Beveiliging¬†beschikt over een eigen 24-uurs (7 dagen per week) service- en onderhoudsafdeling. Om de continu√Įteit van uw systeem te waarborgen kunt u bij storingen een beroep doen op ons serviceteam. Zij dragen zorg voor reparaties en herstel of vervanging bij defect.

Modificaties en uitbreiding
Daarnaast zorgt ons serviceteam voor eventuele aanpassingen en/of uitbreidingen aan uw beveiligingssysteem, bijvoorbeeld naar aanleiding van een verbouwing.

Serviceabonnement

Wij controleren een- of tweemaal jaarlijks uw beveiligingssysteem preventief tijdens het jaarlijks onderhoud. Dit om de goede werking en de levensduur van uw systeem te waarborgen. Middels jaarlijks onderhoud wordt de kans op storingen en nodeloze alarmen tot een minimum beperkt.

Uw voordelen op een rij:

  • Jaarlijkse controle
    van uw beveiligingssysteem.
  • 24/7 beschikbaarheid van onze technici.
  • Onderdelen voor u in voorraad.

Uw beveiligingssysteem altijd up-to-date

Niet alleen wordt naar de werking van uw systeem gekeken, ook wordt de doormelding naar de meldkamer gecontroleerd en wordt er gekeken of er geen zaken het detectieveld van de melders belemmeren. Ook kan het zijn dat de beveiliging na een verbouwing niet meer toereikend is en uitgebreid of aangepast dient te worden, bijvoorbeeld door een nieuw geplaatste scheidingswand.

Storing aanmelden
of onderhoud afmelden?

Ga naar de pagina van onze Servicedesk.

 

 

Onze servicedienst is 24-uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij storingen.

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.