Gratis advies073-6133405

Inbraakbeveiliging woning

Al-Beveiliging is specialist op het gebied van inbraakbeveiliging voor uw woning.

Inbraakpreventie woning

In Nederland worden per dag bijna 200 inbraken gepleegd. Zowel ‘s-nachts als overdag slaan inbrekers toe. Een inbraak richt veel financi√ęle en emotionele schade aan, vaak meer dan u van te voren kunt bedenken. Het is belangrijk om voldoende maatregelen te nemen op gebied van inbraakpreventie voor uw woning.

 

Huisbeveiliging

Een goede huisbeveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken. Om thuis ongestoord te kunnen genieten is het van groot belang dat u zich in en om het huis veilig voelt. Wij kunnen de totale beveiliging voor uw huis realiseren en een elektronisch alarmsysteem kan daarbij van onschatbare waarde zijn.

Een alarmsysteem; de beste beveiliging voor uw huis

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat uw persoonlijke bezittingen veilig zijn voor inbraak en het heeft tevens een preventieve werking, inbrekers zullen uw woning eerder overslaan.

bediendeel blicon.test

 

Alarm voor binnen- en buitenshuis

Binnen- en buitenshuis relaxen begint met een gevoel van veiligheid. Veel woningen zijn enkel voorzien van beveiliging binnenshuis, echter u kunt uw systeem tevens uitbreiden met buitenbeveiliging. De samenleving waarin we momenteel leven vraagt om een hogere graad van beveiliging. Indien men pas een signaal krijgt wanneer de inbreker al via een deur of raam is binnengedrongen, is het eigenlijk al te laat. Wij willen deze inbreker op een eerder moment detecteren.

Er bestaan verschillende mogelijkheden. Zo zijn er tegenwoordig buitendetectoren die voorzien zijn van nieuwe hoogwaardige technologie. Deze detectoren reageren niet op insecten en dieren, waardoor valse alarmen tot een minimum beperkt kunnen worden. Bekijk het filmpje voor de werking van een buitendetector.

Advies op maat

Geen één woning is hetzelfde en daarom bieden wij geen standaard oplossingen. Wij maken een beveiligingsplan op maat op basis van uw wensen en eisen Рof die van de verzekering Рen conform de geldende regelgeving. Er kan door ons een certificaat worden afgegeven op door ons aangelegde beveiligingssystemen, in veel gevallen ontvangt u daardoor korting op uw verzekering.

Meldkamer & onderhoud

Bij een alarmmelding wordt direct contact opgenomen met de door u opgegeven waarschuwingsadressen. In geval van een geverifieerde melding, wordt ook direct de politie ingeschakeld. Onze centralisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bezig met uw veiligheid. Indien gewenst, verzorgt onze eigen bewakingsdienst tevens de alarmopvolging voor u. U hoeft dan zelf de deur niet meer uit voor een alarmmelding.

Wij kunnen jaarlijks onderhoud uitvoeren op uw alarmsysteem. De kans op storingen en nodeloze alarmen wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

App alarmsysteem

U kunt uw alarmsysteem eenvoudig bedienen op afstand, overal waar u bent.

bediening op afstand al-beveiliging

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.