Gratis advies073-6133405

Inbraakbeveiliging Bedrijf

Als BORG erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf hebben wij de mogelijkheid om de complete inbraakbeveiliging voor uw bedrijfspand conform de geldende eisen aan te bieden, te leveren en de daarop noodzakelijke nazorg te verlenen.

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijfspand

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijfspand is tegenwoordig niet meer weg te denken. Door het afnemen van politie-inzet en toenemende criminaliteit, is het van belang dat u uw eigendommen en bedrijfspand zelf beveiligt.

content-1content-3content-2

Alarmsysteem voor uw bedrijf

Met een elektronisch alarmsysteem voor uw bedrijf kiest u voor zekerheid. Een alarmsysteem in uw bedrijfspand zorgt voor het tijdig signaleren van een daadwerkelijke inbraak of een poging tot inbraak.

bediendeel blicon.test

Beveiliging van uw winkel

Al-Beveiliging is specialist op gebied van winkelbeveiliging. Wij kunnen de complete beveiliging in uw winkel aanleggen, met een alarm-, camera- of brandmeldsysteem dat volledig voldoet aan de geldende regelgeving.

Een alarmsysteem op maat

Er bestaan geen standaard oplossingen voor een alarmsysteem, aangezien geen één object hetzelfde is. Bij ons kunt u terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies op maat, dat volledig op uw bedrijfspand Рen eventuele eisen van de verzekering Рis aangepast. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bedrade en draadloze inbraakinstallaties, zodat wij in al uw wensen en eisen kunnen voorzien. Wij leveren, installeren en onderhouden tevens complete systemen voor camerabeveiliging en brandbeveiliging.

Meldkameraansluiting

Bij een alarmmelding wordt direct gebeld naar een door u opgegeven¬†waarschuwingsadres.¬†Indien een inbraakalarm op verschillende zones elkaar opvolgen – en we kunnen spreken¬†van een geverifieerd alarm –¬†zal onze centralist ook direct de politie inschakelen. Uw meldingen worden altijd persoonlijk afgehandeld.¬†Het serviceplatform en de meldkamer bevinden zich in √©√©n gebouw, waardoor de¬†centralist u tevens kan ondersteunen bij technische problemen.

Service & onderhoud

Wij kunnen jaarlijks onderhoud plegen op uw alarmsysteem, om aan de (BORG) eisen te kunnen voldoen en uw alarmsysteem optimaal te laten functioneren. De kans op storingen en nodeloze alarmen wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Onze technici zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar bij eventuele storingen.

Al-Beveiliging: een betrouwbare partner

Ruim 40 jaar streven wij naar kwaliteit. De kwaliteit van Al-Beveiliging wordt tijdens het gehele beveiligingstraject gecontroleerd. Regelmatige steekproef controles van door ons aangelegde installaties, zorgen voor een hoge kwaliteitsstandaard. Alle medewerkers van Al-Beveiliging zijn goed getraind en gescreend. Het gebruik van hoogwaardige beveiligingsapparatuur, onze eigen meldkamer (ofwel PAC110) en onze unieke 24-uurs serviceorganisatie maken van Al-Beveiliging een betrouwbare partner.

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.