Gratis advies073-6133405

Videoverificatie

Vanuit onze meldkamer kunnen wij uw camerabeelden 24/7 bekijken en eventueel doorschakelen naar de politie-meldkamer middels Live View.

Videoverificatie

U kunt uw camerasysteem aan laten sluiten op onze meldkamer.¬†Vanuit onze meldkamer zijn wij in staat de beelden van uw camerasysteem 24/7 live te bekijken. Zo kunnen wij voor u een alarmmelding verifi√ęren, maar kunnen wij ook controlerondes maken met uw camera‚Äôs.

Alarmverificatie

Op het moment dat uw alarmsysteem een alarm heeft gegenereerd, gaat de meldkamer uw camerabeelden live bekijken om te beoordelen wat er aan de hand is. Vanaf dat moment is de centralist bevoegd de politie in te schakelen, welke aan de melding een hoge prioriteit geeft.

Live View

Middels alarmverificatie komt de gratis dienstverlening Live View tot uw beschikking. Live View maakt het mogelijk dat de meldkamer van de politie, via de meldkamer van Al-Beveiliging, de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met de camerabeelden van uw CCTV-systeem, wanneer een inbraak of overval (of ander gewelddadig delict) plaatsvindt.
Meer lezen over Live View?

pictogrammen-300dpi-transparant

Controlerondes

U kunt opdracht geven om een aantal keer per avond of nacht een controleronde door de meldkamer te laten verrichten, door middel van uw camerasysteem.

Bij bijzonderheden wordt er gerapporteerd en indien noodzakelijk worden de betreffende hulpdiensten ingeschakeld.

Dienstverlening op maat

Wij brengen graag uw wensen en behoeften in kaart, zodat wij voor u een voorstel op maat kunnen maken. Onze centralisten op de meldkamer zijn 24/7 beschikbaar en staan graag voor u klaar.

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.