Gratis advies073-6133405

Brandbeveiliging Woning

U kunt rookmelders aanbrengen in uw woning voor een tijdige signalering van brand of rookontwikkeling. Wij kunnen de totale brandbeveiliging realiseren voor uw woning.

Brandveiligheid in huis

In meer dan drie kwart van de gevallen wordt een woningbrand veroorzaakt door de bewoners zelf. Het is dan ook zeer belangrijk om de brandveiligheid in huis regelmatig te controleren. U wilt er niet aan denken dat uw kostbare bezittingen bij een brand verloren gaan of dat uw veiligheid in gevaar komt. Door het aanbrengen van brandbeveiliging in uw woning, wordt u door een brandalarm op tijd gewaarschuwd wanneer er brand uitbreekt. U heeft bij een brand nog maar 3 minuten om te vluchten, kijk hier hoe snel het kan gaan.

Brandbeveiliging woning

Het is belangrijk om maatregelen te treffen op gebied van brandbeveiliging, bijvoorbeeld door het aanbrengen van rookmelders in uw woning.

Brandmelding naar de meldkamer

Wat als het brandalarm af gaat en u bent niet thuis?
Wij adviseren u de rookmelders aan te sluiten op een inbraaksysteem, zodat een brandalarm te allen tijde wordt doorgegeven aan de meldkamer en de nodige actie kan worden ondernomen.

Er wordt direct contact opgenomen met de waarschuwingsadressen wanneer een brandalarm binnen komt op de meldkamer. Indien noodzakelijk worden tevens de hulpdiensten gealarmeerd. Onze centralisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

bediendeel en rookmelder.2

Is de brandveiligheid bij u in huis up-to-date?

Wij kunnen een vrijblijvende veiligheidscheck bij u uitvoeren. U kunt contact met ons opnemen en wij komen graag bij u langs.

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.